Het lekkerste uitje met al uw collega’s

Laat u en uw medewerkers/collega’s verassen met de Bourgondische wandeling voor bedrijven! De vrimibo in wandelende vorm. Samen met uw medewerkers/collega’s genieten van de prachtige natuur in Twente, heerlijk eten en een bijpassend drankje tijdens een wandeling van circa 10km.  U geniet van een 7-gangen diner met bij elke gang een bijpassende wijn, speciaal bier of fris consumptie. Op unieke locaties in het mooie Twente, met op elke locatie  live muziek voor een fantastische sfeer.

Na het wandelen komt u weer terug bij het startpunt, hier is ook live muziek en kunt u nog heerlijk nagenieten op ons “weiland-terras”.

Voor het 7-gangen diner kunt u starten tussen 13.00 en 16.00. Liever later starten? Dat kan ook, dan serveren wij een 4-gangen diner, met aangepaste route.

Tickets

  • 7-gangen menu incl. wijn- of speciaal bieren per gang € 49,50 excl. BTW
  • 7-gangen menu incl. frisdrank per gang € 42,50 excl. BTW
  • 4-gangen menu incl. vier consumpties* € 40,50 excl BTW

*De hoeveelheid per gang is bij het 4-gangen meer dan bij het 7-gangen diner zodat u ook bij het 4-gangen diner van een volledige maaltijd geniet. Om deze reden liggen de prijzen ook dichter bij elkaar.

10 september bedrijvendag

Zaterdag 10 september is de “bedrijvendag” tijdens de Bourgondische Wandeling in Weerselo. Bedrijven kunnen op een unieke wijze hun jaarlijkse bedrijfsfeest of teamuitje beleven of om de ‘vrimibo’ op wel heel bijzondere wijze te vieren. Vanaf 13.00 uur kunnen de eerste groepen vertrekken en de “standaard” Bourgondische Wandeling van zeven gangen beleven. Iedere groep vertrekt in hun eigen, vooraf gekozen tijdsblok. Vanaf 16.00 uur kunt u kiezen voor de korte route met een vier gangen diner. Na afloop zorgen wij voor een gezellige afsluiter op ons weilandterras. Tijdens deze “after party” is er live muziek en kunt u eventueel munten vooraf bestellen.

bourgondische wandeling twente

Bourgondische Wandeling op maat

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u onze Bourgondische Wandeling ook geschikt voor uw bedrijfsfeest, maar dat u dit liever op een andere datum of omgeving doet. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ons concept kunnen we volledig op maat aanbieden op de door u gewenste locatie en datum. In overleg stemmen wij de lengte van de wandeling, de gerechten, dranken en entertainment volledig af op uw wensen. Een twee daagse behoort ook tot de mogelijkheden. De eerste dag voor bijvoorbeeld uw klanten en relaties en de tweede dag voor uw medewerkers/collega’s.

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of u kunt bellen met 06-22 78 22 40.

De wandeling

De wandeling, een feest voor je zintuigen

Voor de derde editie van onze Bourgondische Wandeling hebben we een tocht uitgezet in het buitengebied tussen Deurningen, Saasveld en Weerselo. We starten zoals elk jaar bij Party Centrum Ensink. Vanaf de rand van Weerselo hebben we weer leuke paadjes, unieke plekjes, mooie weilanden, glooiende zandwegen en karakteristieke boerderijen weten te vinden. Ingrediënten die onze tocht zo uniek maken.

De standaard tocht is +/- 10 kilometer. Voor de echte wandelaars hebben wij extra “lusjes” toegevoegd waardoor uiteindelijk in totaal 15 a 20 kilometer gewandeld kan worden.

De gerechten

Eet smakelijk!

De bourgondische wandeling is een “zegetocht” voor al uw zintuigen. Tijdens de wandeling wordt een zeven gangen diner geserveerd. De opbouw hierin wordt zorgvuldig samengesteld door onze eigen Masterchefs. U kunt vooraf kiezen voor het “standaard” diner of voor vegetarisch. Mocht u allergieën hebben of andere zaken waar we rekening mee moeten houden met het eten, dan kunt u dat kenbaar maken tijdens het aanmelden.

Het diner is reeds samengesteld. Helemaal verklappen wat we serveren doen we natuurlijk niet, maar op onze Facebook pagina hebben we al wel omschreven wat u mag verwachten.

Wijn, speciaal bier of fris

Proost!

De Bourgondische Wandeling Twente kan natuurlijk niet zonder bijpassende wijnen. Maar ook speciaal bier is tegenwoordig erg populair en zal daarom niet ontbreken. Daarnaast is uiteraard ook aan de niet-drinkers gedacht!

De wijnen zijn zorgvuldig voor u uit gekozen en afgestemd op de menu’s. Voor de speciaal bieren hebben wij de kennis van de grootste slijterij van Nederland ingeschakeld; Gal & Gal.

Maar niet iedereen houdt van alcohol. En dat hoeft ook niet om te kunnen genieten tijdens de Bourgondische Wandeling Twente. Ook voor de niet drinkers of “Bobbers” hebben we verschillende non-alcoholische dranken.

Muziek & Entertainment

Het “totaal plaatje moet kloppen,”

is een veel gehoorde uitspraak bij evenementen. En wij beloven u, het totaal plaatje zal kloppen! Het Twentse platteland is natuurlijk al een prachtig decor om in te wandelen. Wij zullen er zorg voor dragen dat we dit stukje natuur nog mooier uitlichten met typische Twentse of landelijke uitingen.

Maar ook een live muziek mag hierbij niet ontbreken. Bij elke stop zorgen wij voor bijpassende muziek. Dit kan zijn middels een (boeren) band, een solo artiest of zangkoor. Tevens vertellen wij middels theater over gebeurtenissen uit het verleden over de plekken waar u langs loopt. Wanneer u de tocht van 10 kilometer hebt gelopen, zult u dit niet aan uw voeten gemerkt hebben….

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij streven er naar om uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.