Komt u ook gezellig wandelen en genieten van de natuur en onze heerlijke gerechten?

In 2023 organiseren we vier Bourgondische Blokjes om. Elke wandeling in een andere omgeving. Zo komen we altijd een keer bij u in de buurt. Het Bourgondisch Blokje om is het “kleine zusje” van de Bourgondische Wandeling. Het Bourgondisch Blokje is een wandeling door de natuur en landerijen met onderweg drie Bourgondische verrassingen. In tegenstelling tot de Bourgondische Wandeling is er geen drank, live muziek en entertainment.  Maar het genieten is er niet minder om. Hieronder kunt u zien wanneer we bij u in de buurt zijn.

bourgondische wandeling twente

Bourgondisch Blokje om Nijverdal
10 april 2023

Op zoek naar een leuke (familiaire) activiteit op 2e Paasdag? Wil je de Paasbrunch een keer op een andere manier beleven? Kom dan dit jaar naar Nijverdal-Hellendoorn en meld je aan voor ons Bourgondisch Blokje om Nijverdal-Hellenoorn.

Bourgondisch Blokje om Vasse
7 mei 2023

Bourgondisch Blokje om Vasse, een grensoverschrijdende wandeling…

Voorjaar! De natuur komt weer in bloei. Alles weer fris groen en de vogels heten u met hun getjilp van harte welkom op de Vasse heide. Het Bourgondisch Blokje om Vasse gaat door het zo typisch glooiende landschap van Twente; Dal van Mosbeek in Vasse. Dit jaar is de wandeling ook letterlijk grensoverschrijdend. Vasse mag zich met recht ‘De Parel’ van Twente noemen, maar het Feriengebiet van Uelsen is zeker net zo mooi.

Bourgondisch Blokje om Oldenzaal
16 juli 2023

De start van jouw vakantie vier je met een Bourgondisch Blokje om!

De zomervakantie trappen we af vanaf de rand van Oldenzaal. Aan de uitlopers van de Tankenberg hebben wij de derde wandeling van Het Bourgondisch blokje om uitgezet. Krijg het heerlijke vakantiegevoel tussen de glooiende akkers en laat u heerlijk culinair verwennen!

Bourgondisch Blokje om Losser, 29 oktober 2023

Bourgondisch genieten in De Schatkamer van Twente

Voor het laatste Bourgondisch Blokje om van 2023 gaan we naar Losser. In het buitengebied tussen Losser en Oldenzaal hebben we wederom een fantastische Herfstwandeling uitgezet.

Onderweg zorgen wij voor de Bourgondische verrassingen. We hebben vier leuke gerechtjes samengesteld. Deze presenteren wij telkens op een andere unieke wijze. En ook de kleintjes zullen zich hier zeker vermaken! Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie!

Meer informatie?

Bekijk hier onze flyer met alle informatie.

Partners

Voor vragen kunt u via het onderstaande formulier contact met ons opnemen.