Komt u ook gezellig wandelen en genieten van de natuur en onze heerlijke gerechten?

Iedere laatste zondag van de maand is er een Bourgondisch Blokje om. Elke maand in een andere omgeving. Zo komen we altijd een keer bij u in de buurt. Het Bourgondisch Blokje om is het “kleine zusje” van de Bourgondische Wandeling. Het Bourgondisch Blokje is een wandeling door de natuur en landerijen met onderweg vier Bourgondische verrassingen. In tegenstelling tot de Bourgondische Wandeling is er geen drank, live muziek en entertainment.  Maar het genieten is er niet minder om. Hieronder kunt u zien wanneer we bij u in de buurt zijn.

bourgondische wandeling twente

Bourgondisch Blokje om Delden,
29 mei 2022

Een nieuwe gebied op de kalender van onze Bourgondische Blokjes is dit jaar Delden. Een locatie die natuurlijk niet mag ontbreken. Met kasteel Twickel en bijbehorend landgoed is Delden een uniek stukje Twente. En niet alleen de natuur is in Delden prachtig. Het kleine stadje met haar historisch centrum trekt elk jaar weer duizenden toeristen. En dat is niet voor niets…

Bourgondisch Blokje om Denekamp,
26 juni 2021

Voor het vierde Bourgondisch Blokje om gaan we naar Denekamp. Aan de rand van Denekamp ligt Partycentrum Wubbenhof. Hier kunt u gratis parkeren.
Vanaf de rand van Denekamp zijn we direct in het landelijke buitengebied van Denekamp. We hebben voor uw weer een mooie, maar ook verrassende route uitgezet. Ook in deze wandeling is het ons gelukt om u weer plekken van Twente te laten zien, waar u nog nooit geweest bent.

Bourgondisch Blokje om Enter,
31 juli 2022

Jouw vakantie vier je met een Bourgondisch Blokje! De bouwvakvakantie trappen we af vanaf Vakantiepark Landgoed de Elsgraven. In de kromming van de Regge, tussen Enter en Wierden, hebben wij de vierde wandeling van Het Bourgondisch blokje om uitgezet. Via de oevers van de midden en boven Regge en de Elsgraven, voert de route weer door een uniek stukje Twents landschap.

Bourgondisch Blokje om Buurse
28 augustus 2021

Het Bourgondisch Blokje om Buurse hebben we uitgezet dichtbij de Duitse grens. Met afwisselend heide, bossen, akkers, veen en stuifzandheuveltjes maakt dit tot een geliefd wandelgebied.

De vier op elkaar afgestemde gerechten laten u extra genieten. En uiteraard is er ook aan de “kleintjes” gedacht.
Ook het Bourgondische Blokje om Buurse is een ware belevenis voor alle zintuigen.

Bourgondisch Blokje om Losser, 30 oktober 2021

Bourgondisch genieten in De Schatkamer van Twente

Voor het laatste Bourgondisch Blokje om van 2022 gaan we naar Losser. Daar waar De Dinkel, Natuurgebied Oelemars en de zandvlakte van Glane elkaar kruisen, aan de Duitse grens, hebben wij een adembenemede wandeling uitgezet.

Onderweg zorgen wij voor de Bourgondische verrassingen. We hebben vier leuke gerechtjes samengesteld. Deze presenteren wij telkens op een andere unieke wijze. En ook de kleintjes zullen zich hier zeker vermaken! Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie!

Meer informatie?

Bekijk hier onze flyer met alle informatie.

Partners

Voor vragen kunt u via het onderstaande formulier contact met ons opnemen.