Komt u ook gezellig wandelen en genieten van de natuur en onze heerlijke gerechten?

Iedere laatste zondag van de maand is er een Bourgondisch Blokje om. Elke maand in een andere omgeving. Zo komen we altijd een keer bij u in de buurt. Het Bourgondisch Blokje om is het “kleine zusje” van de Bourgondische Wandeling. Het Bourgondisch Blokje is een wandeling door de natuur en landerijen met onderweg vier Bourgondische verrassingen. In tegenstelling tot de Bourgondische Wandeling is er geen drank, live muziek en entertainment.  Maar het genieten is er niet minder om. Hieronder kunt u zien wanneer we bij u in de buurt zijn.

bourgondische wandeling twente

Bourgondisch Blokje om Buurse
29 augustus 2021

Het Bourgondisch Blokje om Buurse hebben we uitgezet dichtbij de Duitse grens. Met afwisselend heide, bossen, akkers, veen en stuifzandheuveltjes maakt dit tot een geliefd wandelgebied.

De vier op elkaar afgestemde gerechten laten u extra genieten. En uiteraard is er ook aan de “kleintjes” gedacht.
Ook het Bourgondische Blokje om Buurse is een ware belevenis voor alle zintuigen.

Bourgondisch Blokje om Losser, 31 oktober 2021

Bourgondisch genieten in De Schatkamer van Twente

Voor het tweede Bourgondisch Blokje om gaan we naar Losser. Daar waar De Dinkel, Natuurgebied Oelemars en de zandvlakte van Glane elkaar kruisen, aan de Duitse grens, hebben wij een adembenemede wandeling uitgezet.

Onderweg zorgen wij voor de Bourgondische verrassingen. We hebben vier leuke gerechtjes samengesteld. Deze presenteren wij telkens op een andere unieke wijze. En ook de kleintjes zullen zich hier zeker vermaken! Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie!

Meer informatie?

Bekijk hier onze flyer met alle informatie.

Partners

Voor vragen kunt u via het onderstaande formulier contact met ons opnemen.