Bourgondisch genieten aan de rand van “’t Doorp”, zondag 26 juni

Voor het derde Bourgondisch Blokje om gaan we naar Denekamp. Aan de rand van Denekamp ligt Partycentrum Wubbenhof. Hier kunt u gratis parkeren.

Vanaf de rand van Denekamp zijn we direct in het landelijke buitengebied van Denekamp. We hebben voor uw weer een mooie, maar ook verrassende route uitgezet van +/- 8 km. Ook in deze wandeling is het ons gelukt om u weer plekken van Twente te laten zien, waar u nog nooit geweest bent.

Onderweg zorgen wij voor de Bourgondische verrassingen. We hebben vier leuke gerechtjes samengesteld die passen bij deze tijd van het jaar. Deze presenteren wij telkens op een andere unieke wijze op een andere horeca locatie. Het Bourgondische Blokje om Denekamp is een ware belevenis voor alle zintuigen. En ook de kleintjes zullen zich hier zeker vermaken! Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie!

Volwassenen;                   € 29,50
Kinderen t/m 12 jaar       € 14,50
Parkeren;                        GRATIS

De wandeling

U kunt starten tussen 10.30 en 13.15 uur vanaf Partycentrum Wubbenhof (gratis parkeren). Hier vandaan loopt u direct het buitengebied van Denekamp in. Via zandpaden, boerenweggetjes en wandelpaden komt u in het natuurgebied onder meer over ’t Goor.

De route is duidelijk aangegeven. Hierdoor hoeft u alleen maar te genieten van het mooite Twentse landschap en de gerechten.

De gerechten

Onze Bourgondische Wandelingen zijn uniek omdat wij alles buiten in de natuur en op het boerenland doen. Ook het eten. Tijdens het Bourgondisch Blokje om serveren wij vier gerechten, op elk een unieke locatie en wijze. Niet alleen de smaak zal u doen genieten, maar ook de omgeving. Tijdens sommige wandelingen zorgen we voor extra beleving door u zelf kok te laten zijn, midden in de natuur. De gerechten zijn op elkaar afgestemd en bestaat uit een voorgerecht, soep, vis of vlees hoofdgerecht (er zijn vegetarische alternatieven) en een dessert.

Voor de hele familie

Het Bourgondisch Blokje om is het lekkerste uitje voor de hele familie. Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben we een speciaal menu en daarvoor ook een speciale prijs. Door de drie Bourgondische stops zal ook de afstand voor hun kortere beentjes goed te doen zijn. Voor elk kind hebben we tevens leuke opdrachten die onderweg gedaan kunnen worden. Bij sommige wandelingen zijn er zelfs speelgelegenheden onderweg.
Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie.

Niet te verwarren met De Bourgondische Wandeling

Het Bourgondisch Blokje om is het “kleine zusje” van De Bourgondische Wandeling (2e weekend september in Weerselo). Het grote verschil tussen beide is de drank en het entertainment en hierdoor ook de prijs. Tijdens de Bourgondische Wandeling krijgt u onderweg een 7-gangen diner met bij elke gang een bijpassende wijn, speciaal bier of fris. Tevens is er op elke stop live muziek en is er onderweg entertainment. Het Bourgondisch Blokje om bestaat uit vier Bourgondische gerechten, zonder drank en er is geen (live) muziek of entertainment. Maar ook tijdens Het Bourgondisch Blokje om zorgen wij er voor dat al uw zintuigen optimaal genieten.

Bourgondische Wandeling Weerselo

Corona protocol

We leven nog steeds in een wereld die bepaalt wordt door Corona. Gelukkig kan er beetje bij beetje, steeds iets meer. Zo ook onze wandelingen. Echter kunnen wij deze wandelingen enkel in goed overleg met de gemeente en handhavers organiseren. Eén van de vereisten daarvan is dat u start in tijdsblokken. Hierdoor zorgen wij voor een goede spreiding. Wat voor u tevens extra prettig is. Hierdoor hoeft u nergens te wachten en heeft u extra de ruimte om te genieten van de omgeving.
We hebben jullie hulp ook nodig. Om onze wandelingen corona verantwoord te kunnen organiseren, vragen we jullie om onze corona regels op te volgen en hier op toe te zien. Onze medewerkers en vrijwilligers zullen hier strikt op toe zien. Alleen dan kunnen we optimaal en zorgeloos blijven genieten van onze Bourgondische Wandelingen.

Algemene regels;

 • Bij het aanmelden dient u te kiezen voor een tijdsblok. Op deze wijze zorgen wij voor een goede spreiding van alle deelnemers. Zorg dat u op het gekozen tijdstip aanwezig bent, niet te vroeg, maar zeker niet te laat.
 • U mag deelnemen met twee volwassenen of uit het zelfde huishouden
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar, geef elkaar de ruimte
 • Bij ziekte of klachten, blijf thuis
 • Zorg dat u altijd een mondkapje bij u heeft
 • Loopt u in een groep van meer dan twee personen? Let dan op uw onderlinge afstand. De algemene regel is nog steeds dat groepen uit maximaal twee personen mogen bestaan
 • Geef elkaar de ruimte en gebruik uw gezonde (boeren) verstand

Bij de Bourgondische stops;

 • Eén persoon haalt de gerechten af, dan andere(n) wacht op gepaste afstand
 • De gerechten zijn geschikt voor “Pick & Go”. Is het te druk bij een stop, wandel dan een stukje verder met uw gerecht (deponeer uw afval in de daarvoor bedoelde bakken)
 • Blijf niet hangen, gerecht genuttigd? Vervolg dan de route
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

Overig

 • Dien je je af te melden door klachten of ziekte, neem dan contact met ons op via; 06-22 78 2240
 • De organisatie (RV Sportreizen en/of Partycentrum Ensink) zijn niet verantwoordelijk voor eventuele boetes opgelegd door handhaving. Mocht je je niet aan de regels houden tijdens onze Bourgondische Wandeling, dan is dit op eigen risico.
 • Geniet, maar doe dit met gezond verstand

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen. LET OP! Dit formulier is niet voor aanmeldingen. Voor aanmelden dient u op de bruine knop wat verder naar boven op deze pagina te klikken.