AFGELAST; zondag 29 Oktober, Bourgondisch Blokje om Losser

Tot volgend jaar

U leest het goed. Onze Herfstwandeling in Losser hebben we moeten annuleren. Helaas hebben we geen vergunning verkregen van de gemeente Losser. Losser is de enige gemeente in Twente waar je voor een wandeling een vergunning moet aanvragen. Dat is ook dit jaar voor het eerst in Losser.  We hebben ons uiteraard niet direct laten afschepen, maar bellen en mailen mocht helaas niet baten.

Wij respecteren uiteraard dat er regels zijn en dat deze nageleefd moeten worden. Anders hoef je ze ook niet op te stellen. Wij betreuren het echter wel dat de gemeente Losser geen verantwoordelijkheid neemt in het doorgeven van wijzigingen. Alle gegevens van organisatoren uit het verleden zijn immers bekend.

We weten nu in ieder geval hoe we het eventueel voor een volgende editie moeten aanvragen. Hopelijk tot zien op één van onze wandelingen in 2024.

Bourgondisch genieten in De Schatkamer van Twente, zondag 29 oktober

 

Het begint al een beetje een traditie te worden; Het Bourgondisch Blokje om Losser als een heerlijke Herfstwandeling. Losser laat in deze periode haar “schatten” kleurrijk schitteren. Met onderweg drie heerlijke gerechten, beloofd dit weer een mooie en gezellige middag!

Onderweg zorgen wij voor de Bourgondische verrassingen. We hebben drie leuke gerechtjes samengesteld. Deze presenteren wij telkens op een andere unieke wijze. Het Bourgondische Blokje om Losser is een ware belevenis voor alle zintuigen. En ook de kleintjes zullen zich hier zeker vermaken! Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie!

We starten vanaf De Losserhof tussen Oldenzaal en Losser. Vanaf daar hebben we een wandeling uitgezet van +/-10 km. Onderweg gaan we u Bourgondisch laten genieten op boergondische en natuurlijke locaties.

U kunt starten tussen 10.30 en 13.15 uur. De route is duidelijk aangegeven met pijlen. Hierdoor hoeft u alleen maar te genieten van het mooie Twentse landschap en de gerechten.

Onze Bourgondische Wandelingen zijn uniek omdat wij alles buiten in de natuur en op het boerenland doen. Ook het eten. Tijdens het Bourgondisch Blokje om serveren wij drie gerechten, op elk een unieke locatie en wijze. Niet alleen de smaak zal u doen genieten, maar ook de omgeving. Tijdens sommige wandelingen zorgen we voor extra beleving door u zelf kok te laten zijn, midden in de natuur. De gerechten zijn op elkaar afgestemd en bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Bij het aanmelden kunt u uw allergieën of andere dieetbeperkingen doorgeven en waar nodig zijn er vegetarische alternatieven

Het Bourgondisch Blokje om is het lekkerste uitje voor de hele familie. Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben we een speciaal menu en daarvoor ook een speciale prijs. Door de drie Bourgondische stops zal ook de afstand voor hun kortere beentjes goed te doen zijn.

Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie.

Het Bourgondisch Blokje om is het “kleine zusje” van De Bourgondische Wandeling (2e weekend september in Weerselo). Het grote verschil tussen beide is de drank en het entertainment en hierdoor ook de prijs. Tijdens de Bourgondische Wandeling krijgt u onderweg een 5-gangen diner met bij elke gang een bijpassende wijn, speciaal bier of fris. Tevens is er op elke stop live muziek en is er onderweg entertainment. Het Bourgondisch Blokje om bestaat uit drie Bourgondische gerechten, zonder drank en er is geen (live) muziek of entertainment. Maar ook tijdens Het Bourgondisch Blokje om zorgen wij er voor dat al uw zintuigen optimaal genieten.

Volwassenen; € 24,50
Kinderen t/m 12 jaar € 12,50
Parkeren; GRATIS

Locatie: De Losserhof