2e Paasdag, 1 April 2024, Bourgondisch Blokje om Nijverdal

Contact
Tot volgend jaar

De wandeling op 2e Paasdag, maandag 10 april 2023, was een groot succes. De aanmeldingen moesten we vroegtijdig sluiten omdat we het maximale aantal bereikt hadden. Op de dag zelf waren de weergoden ons goed gezind. MEde door het enthousiasme van de wandelaars was het voor ons weer een genot om deze dag te mogen organiseren.

Tot volgend jaar! 2e Paasdag, 1 april 2024 (Geen geintje!)
omgeving Hellendoorn/Nijverdal

Nieuwe tekst

Het unieke aan ons concept is dat wij geen gebruik maken van bestaande horeca. Niet omdat wij dat niet willen, maar omdat wij u optimaal willen laten genieten van de natuur en het Twentse landschap. Onze Bourgondische stops plannen wij bij de boer op het erf, onder de kapberg, hooischuur, loopstal of gewoon ergens midden in een weiland. De gerechten zijn op elkaar afgestemd en bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Bij het aanmelden kunt u uw allergieën of andere dieetbeperkingen doorgeven en waar nodig zijn er vegetarische alternatieven.  Bij sommige wandelingen laten we u zelf beleven hoe het is om een kok in de natuur te zijn….

Het Bourgondisch Blokje om is het lekkerste uitje voor de hele familie. Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben we een speciaal menu en daarvoor ook een speciale prijs. Door de drie Bourgondische stops zal ook de afstand voor hun kortere beentjes goed te doen zijn.
Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie.

Het Bourgondisch Blokje om is het “kleine zusje” van De Bourgondische Wandeling (2e weekend september in Weerselo). Het grote verschil tussen beide is de drank en het entertainment en hierdoor ook de prijs. Tijdens de Bourgondische Wandeling in Weerselo krijgt u onderweg een 5-gangen diner met bij elke gang een bijpassende wijn, speciaal bier of fris. Tevens is er op elke stop live muziek en is er onderweg entertainment. Het Bourgondisch Blokje om bestaat uit drie Bourgondische gerechten, zonder drank en er is geen (live) muziek of entertainment. Maar ook tijdens Het Bourgondisch Blokje om zorgen wij er voor dat al uw zintuigen optimaal genieten.

Bourgondische Wandeling Weerselo

Volwassenen; € 24,50
Kinderen t/m 12 jaar € 12,50
Parkeren; GRATIS

Locatie: Omgeving Nijverdal