Bourgondisch Blokje om Oldenzaal

Hou onze sociale media in de gaten voor meer informatie.

Oldenzaal staat natuurlijk bekend om haar gezelligheid en lekker en veelzijdig eten op en rondom de Markt. In dat opzicht is Oldenzaal misschien wel het Bourgondisch middelpunt van Twente. Een Bourgondische Wandeling in en rondom Oldenzaal mag daarom niet op onze agenda ontbreken.

Op …. hebben we voor u een verrassende wandeling uitgezet in het buitengebied van Oldenzaal. We starten aan de rand van de stad waardoor we ons al snel bevinden tussen de glooiende akkers, smalle bospaden, lanen met loofbomen, langs weilanden met houtwallen, over zandpaden en boerenweggetjes en al het moois van de uitlopers van de Tankenberg.

Onze koks hebben drie leuke gerechten op elkaar afgestemd. Misschien ga je het zelf nog beleven om in de boeren buitenlucht de laatste hand te leggen aan een gerechtje. De Bourgondische verrassingen presenteren wij telkens op een andere unieke buiten locatie. Ook de kleintjes zullen zich hier zeker vermaken! Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie!

Na de succesvolle Winterwandeling in 2022 op en rondom Boerskotten, organiseren we dit jaar een zomerwandeling op en rondom de Tankenberg. We starten aan de rand van Oldenzaal waar u gratis kunt parkeren. Onderweg hebben we leuke, verrassende boerenlocaties gevonden waar we onze drie gerechten gaan serveren.

Alle Bourgondische Blokjes om zijn tussen de 8 en 10 kilometer. De drie stops onderweg maakt het mogelijk dat onze wandelingen ook zeer goed te beleven zijn voor de niet wandelaars en kinderen.

Het unieke aan ons concept is dat wij geen gebruik maken van bestaande horeca. Niet omdat wij dat niet willen, maar omdat wij u optimaal willen laten genieten van de natuur en het Twentse landschap. Onze Bourgondische stops plannen wij bij de boer op het erf, onder de kapberg, hooischuur, loopstal of gewoon ergens midden in een weiland of bos. De gerechten zijn op elkaar afgestemd en bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert. Bij het aanmelden kunt u uw allergieën of andere dieetbeperkingen doorgeven en waar nodig zijn er vegetarische alternatieven Bij sommige wandelingen laten we u zelf beleven hoe het is om een kok in de natuur te zijn….

Het Bourgondisch Blokje om is het lekkerste uitje voor de hele familie. Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben we een speciaal menu en daarvoor ook een speciale prijs. Door de drie Bourgondische stops zal ook de afstand voor hun kortere beentjes goed te doen zijn.

Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie.

Het Bourgondisch Blokje om is het “kleine zusje” van De Bourgondische Wandeling. Het grote verschil tussen beide is de drank en het entertainment en hierdoor ook de prijs. Tijdens de Bourgondische Wandeling krijgt u onderweg een 5-gangen diner met bij elke gang een bijpassende wijn, speciaal bier of fris. Tevens is er op elke stop live muziek en is er onderweg entertainment. Het Bourgondisch Blokje om bestaat uit drie Bourgondische gerechten, zonder drank en er is geen (live) muziek of entertainment. Maar ook tijdens Het Bourgondisch Blokje om zorgen wij er voor dat al uw zintuigen optimaal genieten.

Volwassenen;                   € 24,50
Kinderen t/m 12 jaar      € 12,50
Parkeren;                          GRATIS