Zondag 31 juli Bourgondisch blokje om Enter, kronkelend aan de Regge

In de kromming van de Regge, tussen Enter en Wierden, hebben wij de derde wandeling van Het Bourgondisch blokje om uitgezet. Via de oevers van de midden en boven Regge en de Elsgraven, voert de route van +/- 8km weer door een uniek stukje Twents landschap.
Het start- en eindpunt is bij Landal de Elsgraven, Eversdijk 6A, 7468 PV Enter

Onze koks hebben weer leuke gerechten samengesteld. Misschien ga je het zelf nog beleven om in de boeren buitenlucht de laatste hand te leggen aan een gerechtje. De Bourgondische verrassingen presenteren wij telkens op een andere unieke locatie. Het Bourgondische Blokje om Enter is een ware belevenis voor alle zintuigen. En ook de kleintjes zullen zich hier zeker vermaken! Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie!

Volwassenen;                   € 29,50
Kinderen t/m 12 jaar      € 14,50
Parkeren;                           GRATIS

De wandeling

Er ligt tussen Regge en Dinkel een stuk land… Opgenomen in het Twentsvolkslied, dan mag het natuurlijk niet ontbreken in onze Bourgondische Wandelingen. Het Bourgondisch Blokje om Enter gaat door Enterbroek (Enterbrook) met Exoo en Dimberg. Exoo ontleent haar naam aan Elkeshoe: ‘met eiken begroeide hoogte.’ Op deze plek stond in 1475 al een boerderij. Een gebied met een rijke boeren geschiedenis en een schat aan unieke plekjes. Al uw zintuigen zullen weer genieten tijdens Het Bourgondisch Blokje om Enter!

De gerechten

Het unieke aan ons concept is dat wij geen gebruik maken van bestaande horeca. Niet omdat wij dat niet willen, maar omdat wij u optimaal willen laten genieten van de natuur en het Twentse landschap. Onze Bourgondische stops plannen wij bij de boer op het erf, onder de kapberg, hooischuur, loopstal of gewoon ergens midden in een weiland. De gerechten zijn op elkaar afgestemd en bestaat uit een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert. Bij het aanmelden kunt u uw allergieën of andere dieetbeperkingen doorgeven en waar nodig zijn er vegetarische alternatieven. Bij sommige wandelingen laten we u zelf beleven hoe het is om een kok in de natuur te zijn….

Voor de hele familie

Het Bourgondisch Blokje om is het lekkerste uitje voor de hele familie. Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben we een speciaal menu en daarvoor ook een speciale prijs. Door de vier Bourgondische stops zal ook de afstand voor hun kortere beentjes goed te doen zijn. Via de app “In Twente” kunnen de kids zelf de route volgen en onderweg leuke opdrachten doen. Bij sommige wandelingen zijn er zelfs speelgelegenheden onderweg.
Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie.

Niet te verwarren met De Bourgondische Wandeling

Het Bourgondisch Blokje om is het “kleine zusje” van De Bourgondische Wandeling (2e weekend september in Weerselo). Het grote verschil tussen beide is de drank en het entertainment en hierdoor ook de prijs. Tijdens de Bourgondische Wandeling krijgt u onderweg een 7-gangen diner met bij elke gang een bijpassende wijn, speciaal bier of fris. Tevens is er op elke stop live muziek en is er onderweg entertainment. Het Bourgondisch Blokje om bestaat uit vier Bourgondische gerechten, zonder drank en er is geen (live) muziek of entertainment. Maar ook tijdens Het Bourgondisch Blokje om zorgen wij er voor dat al uw zintuigen optimaal genieten.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen. LET OP! Dit formulier is niet voor aanmeldingen. Voor aanmelden dient u op de bruine knop wat verder naar boven op deze pagina te klikken.