10 september, Wandeling voor groepen

Contact
Het lekkerste uitje met al uw collega’s

Op Zondag 10 september is de grote Bourgondische Wandeling in Weerselo. Groepen en bedrijven vanaf tien personen kunnen zich als groep aanmelden en eventueel gebruik maken van speciale arrangementen.

Laat u en uw medewerkers/collega’s verassen met de Bourgondische wandeling. De vrimibo in wandelende vorm. Samen met uw medewerkers/collega’s genieten van de prachtige natuur in Twente, heerlijk eten en een bijpassend drankje tijdens een wandeling van circa 10km.  U geniet van een 5-gangen diner met bij elke gang een bijpassende wijn, speciaal bier of fris consumptie. Op unieke locaties in het mooie Twente, met op elke locatie livemuziek voor een fantastische sfeer.

Na het wandelen komt u weer terug bij het startpunt Partycentrum Ensink. Hier is ook livemuziek en kunt u nog heerlijk nagenieten op ons “weiland-terras”.

Voor het 5-gangen diner kunt u starten tussen 13.00 en 16.00.

Tickets

  • 5-gangen menu incl. wijn- of speciaal bieren per gang € 49,50 excl. BTW
  • 5-gangen menu incl. frisdrank per gang € 42,50 excl. BTW

De wandeling, een feest voor je zintuigen

Voor de vijfde editie van onze Bourgondische Wandeling hebben we een tocht uitgezet dat letterlijk een rondje om Weerselo is. We starten zoals elk jaar bij Party Centrum Ensink. Vanaf de rand van Weerselo hebben we weer leuke paadjes, unieke plekjes, mooie weilanden, glooiende zandwegen en karakteristieke boerderijen weten te vinden. Ingrediënten die onze tocht zo uniek maken.

De standaard tocht is +/- 10 kilometer. Voor de echte wandelaars hebben wij extra “lusjes” toegevoegd waardoor uiteindelijk +/- 15 kilometer gewandeld kan worden.

Eet smakelijk!

De bourgondische wandeling is een “zegetocht” voor al uw zintuigen. Tijdens de wandeling wordt een 5-gangen diner geserveerd. De opbouw hierin wordt zorgvuldig samengesteld door onze eigen Masterchefs. U kunt vooraf kiezen voor het “standaard” diner of voor vegetarisch. Mocht u allergieën hebben of andere zaken waar we rekening mee moeten houden met het eten, dan kunt u dat kenbaar maken tijdens het aanmelden.

Proost!

De Bourgondische Wandeling Twente kan natuurlijk niet zonder bijpassende wijnen. Maar ook speciaal bier is tegenwoordig erg populair en zal daarom niet ontbreken. Daarnaast is uiteraard ook aan de niet-drinkers gedacht!

De wijnen zijn zorgvuldig voor u uitgekozen en afgestemd op de menu’s. Voor de speciaal bieren hebben wij de kennis van de grootste slijterij van Nederland ingeschakeld; Gal & Gal.

Maar niet iedereen houdt van alcohol. En dat hoeft ook niet om te kunnen genieten tijdens de Bourgondische Wandeling Twente. Ook voor de niet drinkers of “Bobbers” hebben we verschillende non-alcoholische dranken.

Het “totaal plaatje moet kloppen,”

is een veel gehoorde uitspraak bij evenementen. En wij beloven u, het totaal plaatje zal kloppen! Het Twentse platteland is natuurlijk al een prachtig decor om in te wandelen. Wij zullen er zorg voor dragen dat we dit stukje natuur nog mooier uitlichten met typische Twentse of landelijke uitingen.

Maar ook een livemuziek mag hierbij niet ontbreken. Bij elke stop zorgen wij voor bijpassende muziek. Dit kan zijn middels een (boeren) band, een soloartiest of zangkoor. Tevens vertellen wij middels theater over gebeurtenissen uit het verleden over de plekken waar u langs loopt. Wanneer u de tocht van 10 kilometer hebt gelopen, zult u dit niet aan uw voeten gemerkt hebben….