Bourgondisch genieten in De Schatkamer van Twente, zondag 30 oktober

Voor het laatste Bourgondisch Blokje om van 2022 gaan we naar Losser. Daar waar De Dinkel, Natuurgebied Oelemars en de zandvlakte van Glane elkaar kruisen, aan de Duitse grens, hebben wij een adembenemede wandeling uitgezet.

Onderweg zorgen wij voor de Bourgondische verrassingen. We hebben vier leuke gerechtjes samengesteld. Deze presenteren wij telkens op een andere unieke wijze. Het Bourgondische Blokje om Losser is een ware belevenis voor alle zintuigen. En ook de kleintjes zullen zich hier zeker vermaken! Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie!

Volwassenen;                   € 29,50
Kinderen t/m 12 jaar      € 14,50
Parkeren;                           GRATIS

De wandeling

We starten aan de rand van Losser (gratis parkeren). Hier vandaan lopen we direct het buitengebied van Losser in. Via zandpaden, boerenweggetjes en wandelpaden komen we in het natuurgebied De Oelemars. Vanaf de uitkijktoren heb je hier een prachtig uitzicht over Twente en Duitsland. Vanuit de vogelobservatiehut spot je misschien nog wel een Kievit, Ooievaar, Oeverzwaluw of Tuinfluiter. Vervolgens steken we de Zandvlakte Glane over.

U kunt starten tussen 10.30 en 13.15 uur. De route van +/- 8 km is duidelijk aangegeven met pijlen. Hierdoor hoeft u alleen maar te genieten van het mooie Twentse landschap en de gerechten.

De gerechten

Onze Bourgondische Wandelingen zijn uniek omdat wij alles buiten in de natuur en op het boerenland doen. Ook het eten. Tijdens het Bourgondisch Blokje om serveren wij vier gerechten, op elk een unieke locatie en wijze. Niet alleen de smaak zal u doen genieten, maar ook de omgeving. Tijdens sommige wandelingen zorgen we voor extra beleving door u zelf kok te laten zijn, midden in de natuur. De gerechten zijn op elkaar afgestemd en bestaat uit een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert. Bij het aanmelden kunt u uw allergieën of andere dieetbeperkingen doorgeven en waar nodig zijn er vegetarische alternatieven

Voor de hele familie

Het Bourgondisch Blokje om is het lekkerste uitje voor de hele familie. Voor de kinderen t/m 12 jaar hebben we een speciaal menu en daarvoor ook een speciale prijs. Door de drie Bourgondische stops zal ook de afstand voor hun kortere beentjes goed te doen zijn. Voor elk kind hebben we tevens leuke opdrachten die onderweg gedaan kunnen worden. Bij sommige wandelingen zijn er zelfs speelgelegenheden onderweg.
Bourgondisch Blokje om, het lekkerste uitje voor de hele familie.

Niet te verwarren met De Bourgondische Wandeling

Het Bourgondisch Blokje om is het “kleine zusje” van De Bourgondische Wandeling (2e weekend september in Weerselo). Het grote verschil tussen beide is de drank en het entertainment en hierdoor ook de prijs. Tijdens de Bourgondische Wandeling krijgt u onderweg een 7-gangen diner met bij elke gang een bijpassende wijn, speciaal bier of fris. Tevens is er op elke stop live muziek en is er onderweg entertainment. Het Bourgondisch Blokje om bestaat uit vier Bourgondische gerechten, zonder drank en er is geen (live) muziek of entertainment. Maar ook tijdens Het Bourgondisch Blokje om zorgen wij er voor dat al uw zintuigen optimaal genieten.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen. LET OP! Dit formulier is niet voor aanmeldingen. Voor aanmelden dient u op de bruine knop wat verder naar boven op deze pagina te klikken.