Terugblik Bourgondische Wandeling Weerselo

Zonovergoten wandeling

Afgelopen zondag vond de vijfde editie plaats van de Bourgondische Wandeling Weerselo. Vooraf was het bekend dat het een warme en zonovergoten wandeling zou worden. In verband met de warmte hebben enkele wandelaars ervoor gekozen om de route per fiets of auto af te leggen. Zo konden zij toch nog van de gerechten, unieke locaties en muziek genieten. We hebben getracht om de zoveel mogelijk met de omstandigheden rekening te houden. Zo hebben we waterpunten ingericht, de locaties van het eten zo verplaatst dat het zoveel mogelijk in de schaduw zou zijn, enkele delen van de route omgelegd om meer over schaduwrijke paden/wegen te wandelen. Onze medewerkers (waarvan velen namens een vereniging als vrijwilliger) hebben zich geen zweetdruppel bespaard om het de wandelaars naar de zin te maken. Daarvoor zijn we hen zeer dankbaar!

Onze dank gaat tevens uit naar de boeren die hun locatie beschikbaar hebben gesteld voor het eten of hun grond om overheen te wandelen. De muzikanten/acteurs voor de muzikale omlijsting en entertainment, Bert Kuperus voor de selectie van de bieren, Heisterkamp voor de selectie van de wijnen, Partycentrum Ensink voor het eten en RV Actief voor de route.

Op zondag 29 oktober staat (voorlopig) de laatste Bourgondische Wandeling van 2023 gepland. We gaan dan voor onze Herfstwandeling naar Losser.

Bourgondisch genieten in De Schatkamer van Twente

Het begint al een beetje een traditie te worden; Het Bourgondisch Blokje om Losser als een heerlijke Herfstwandeling. Losser laat in deze periode haar “schatten” kleurrijk schitteren. Met onderweg drie heerlijke gerechten, beloofd dit weer een een mooie en gezellige midda

Meer info over deze wandeling? Klik hier

Direct aanmelden? Klik hier

2024
In 2024 starten we met onze Paaswandeling op maandag 1 april. Dit keer niet in Hellendoorn/Nijverdal, maar in Vasse. Zodra u zich kunt aanmelden voor deze wandeling, zullen wij u daarover informeren. Dat zal dan gaan via deze pagina.