Bourgondische Wandeling Weerselo

Aanmelden
Wanneer de wandeling in 2024 gaat plaats vinden, is momenteel nog niet bekend. Houd onze socials in de gaten voor de laatste informatie!
Bourgondische Wandeling, zondag 10 september Weerselo
5-jarig Lustrum!

Met gepaste trots, kondigen we onze eerste “jubileum” aan! Op zondag 10 september bestaan wij al weer vijf jaar. Ondertussen hebben we al ruim 15 Bourgondische Wandelingen mogen organiseren. Meer dan 5000 wandelaars  laten genieten van ons mooie Twente en hen culinair mogen verrassen op boeren-buiten locaties. De vijfde editie brengt ons weer terug waar het in 2019 begon. Maar zoals u van ons mag verwachten, zal het zeker niet dezelfde wandeling als toen zijn.

Het 5-gangen diner wordt u traditie getrouw aangeboden op boeren/buitenlocaties. Bij elke gang serveren wij een bijpassende wijn, speciaalbier of fris én wordt u vermaakt met live muziek.

De Bourgondische Wandeling Weerselo is ondertussen een begrip in Twente. Dit jaar vindt onze wandeling plaats op zondag 10 september.

De wandeling van +/- 10 kilometer voert u langs vele landelijke en bosrijke plekjes. De unieke formule om te eten en drinken bij “de boer”, in de stal of wei, is een culinaire ervaring die u niet mag missen. Bij elke gang ontvangt u een bijpassende wijn, een speciaal biertje of non alcohol drankje en wordt u (live) muzikaal vermaakt. De start is vanaf 11.30 uur bij Party Centrum Ensink in Weerselo.

Via onderstaande knop kunt u zich eenvoudig aanmelden voor de Bourgondische Wandeling op zondag 10 september 2023. Wilt u als groep deelnemen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wij willen er voor zorgen dat iedereen optimaal van de wandeling kan genieten en willen wachtrijen bij het eten voorkomen. We starten daarom in blokken van een kwartier. U dient daarom bij het aanmelden al de tijd te kiezen waarin u wilt starten.
U kunt zich voor meerde personen tegelijk aanmelden. U kunt per persoon aangeven welk arrangement (wijn, bier, fris) hij/zij wil, of de persoon vegetarisch is of andere diëten heeft. Komt u er niet uit of twijfelt u, neem dan gerust contact met ons op.

De wandeling, een feest voor je zintuigen

Voor de vijfde editie van onze Bourgondische Wandeling gaan we terug naar waar het begon; een rondje Weerselo. We starten zoals elk jaar bij Party Centrum Ensink. Vanaf de rand van Weerselo hebben we weer leuke paadjes, unieke plekjes, mooie weilanden, glooiende zandwegen en karakteristieke boerderijen weten te vinden. Ingrediënten die onze tocht zo uniek maken. Uiteraard mogen daar een aantal unieke plekjes uit het eerste jaar niet aan ontbreken.

De standaard tocht is +/- 10 kilometer. Voor de echte wandelaars hebben wij extra “lusjes” toegevoegd waardoor uiteindelijk in totaal 15 a 20 kilometer gewandeld kan worden.

Eet smakelijk!

De bourgondische wandeling is een “zegetocht” voor al uw zintuigen. Tijdens de wandeling wordt een 5-gangen diner geserveerd. De opbouw hierin wordt zorgvuldig samengesteld door onze eigen Masterchefs. U kunt vooraf kiezen voor het “standaard” diner of voor vegetarisch. Mocht u allergieën hebben of andere zaken waar we rekening mee moeten houden met het eten, dan kunt u dat kenbaar maken tijdens het aanmelden.

Het diner is reeds samengesteld. Helemaal verklappen wat we serveren doen we natuurlijk niet, maar op onze Facebook pagina hebben we al wel omschreven wat u mag verwachten.

De Bourgondische Wandeling Twente kan natuurlijk niet zonder bijpassende wijnen. Maar ook speciaal bier is tegenwoordig erg populair en zal daarom niet ontbreken. Daarnaast is uiteraard ook aan de niet-drinkers gedacht!

De wijnen zijn zorgvuldig voor u uit gekozen en afgestemd op de menu’s. Voor de speciaal bieren hebben wij de kennis van de grootste slijterij van Nederland ingeschakeld; Gall & Gall.

Maar niet iedereen houdt van alcohol. En dat hoeft ook niet om te kunnen genieten tijdens de Bourgondische Wandeling Twente. Ook voor de niet drinkers of “Bobbers” hebben we verschillende non-alcoholische dranken.

Het “totaal plaatje moet kloppen,” is een veel gehoorde uitspraak bij evenementen. En wij beloven u, het totaal plaatje zal kloppen! Het Twentse platteland is natuurlijk al een prachtig decor om in te wandelen. Wij zullen er zorg voor dragen dat we dit stukje natuur nog mooier uitlichten met typische Twentse of landelijke uitingen.

Maar ook een live muziek mag hierbij niet ontbreken. Bij elke stop zorgen wij voor bijpassende muziek. Dit kan zijn middels een (boeren) band, een solo artiest of zangkoor. Tevens vertellen wij middels theater over gebeurtenissen uit het verleden over de plekken waar u langs loopt. Wanneer u de tocht van 10 kilometer hebt gelopen, zult u dit niet aan uw voeten gemerkt hebben….

Wijn- of speciaalbier arrangement; € 49,50
Non-alcohol € 43,50

Locatie: Party Centrum Ensink, Weerselo
Parkeren; GRATIS

Groepen en bedrijven vanaf tien personen kunnen zich als groep aanmelden en eventueel gebruik maken van speciale arrangementen.

Laat u en uw medewerkers/collega’s verassen met de Bourgondische wandeling.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor groepen.