Onderstaand het programma voor alle wandelingen in 2022. Door op de wandeling van uw keuze te klikken wordt u direct doorgeleid naar de reserveringsmodule van Ticketkantoor. Bij het aanmelden dient u een starttijd te kiezen en kunt u eventueel uw dieetbeperkingen doorgeven.

Wij bieden tevens de mogelijkheid aan voor het kopen van een Pass Partout. Wij kennen twee varianten. Eén voor alle Blokjes om en één voor al onze wandelingen van 2022. Wanneer u alle Blokjes om als Passe Partout koopt, ontvang u gratis een paar Molly Wandelsokken t.w.v. € 16,95. Wanneer u alle wandelingen als Pass Partout koopt, ontvangt u naast de wandelsokken, ook een dinerbon a € 10,- van Bistro ’n Bels.

Tot ziens op één van onze wandelingen.

Door op onderstaande datum en/of plaatsnaam te klikken, gaat u rechtstreeks naar de pagina van de desbetreffende wandeling om u aan te melden.

Pass Partour

Wanneer u zich aanmeldt voor alle zes de Blokjes om, ontvangt u van ons een paar Molly wandelsokken t.w.v. € 16,95.

Wanneer u zich aanmeldt voor alle wandelingen ontvangt u, naast de wandelsokken, ook een kortingsbon t.w.v. € 10,- voor een diner of lunch bij Bistro ’n Bels in Weerselo.
De Pass Partout voor alle wandelingen kent twee varianten. De ene met bier of wijn en de ander met fris. Dit gaat om het arrangement tijdens de wandeling in Weerselo. Vandaar ook het prijsverschil.

Klik hier om uw Pass Partour te bestellen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen. LET OP! Dit formulier is niet voor aanmeldingen.