Stel je eigen Bourgondisch weekend samen

Contact
Stel je eigen Bourgondisch weekend samen

 

Stel je eens voor…. Na een week hard werken kom je op vrijdag middag  aan op één van onze locaties in Twente. Eerst een gezamenlijke proost op een weekend genieten. Het verblijf wordt verkend en de koffer uitgepakt. Vanaf buiten dringen de eerste geuren van de grill je neus al binnen. Ga jezelf actief meedoen met de grill workshop? Of laat je dat over aan de rest van de groep en geniet je van een afstandje?
De volgende ochtend staat de legertruck klaar voor voor een uitdagende rit door het mooie glooiende Twentse landschap. Onderweg stoppen we bij enkele “boergondische” locaties waar we een kijkje nemen bij de daar geproduceerde streekproducten. Uiteraard moet er ook geproefd worden. Bij terugkomst is er eventueel nog tijd voor een extra activiteit of een welverdiende borrel in de hottub?!
Zondag staat in het teken van de Bourgondische Wandeling. Deze wandeling van +/- 10 km is een waar genot voor al je zintuigen. Tijdens de wandeling wordt er een 7-gangen diner geserveerd. Uiteraard met een bijpassend drankje en live muziek.  Je zult de 10 kilometer niet eens merken. Op de terrasweide is het nog heerlijk nagenieten. Keer je zondag al terug naar huis of doe je dat toch maar maandag…

Bij ons stel je je eigen Bourgondisch Weekend volledig samen. Elk onderdeel kan gezien worden als een bouwsteen. Wij stellen jouw droomweekend volledig op maat samen. Van de accommodatie tot de activiteiten, all-inclusive of alleen op basis van logies.

Onze Bourgondische wandelingen zijn een ware belevenis voor al uw zintuigen. We hebben twee varianten. De Bourgondische Wandeling en het Bourgondisch Blokje om. Het Bourgondisch Blokje om vindt elke laatste zondag van de maand plaats in een andere omgeving. De Bourgondische Wandeling is het tweede weekend van september in Weerselo.

Onze unieke formule om te wandelen in de natuur en landerijen èn te eten bij “de boer”, in de stal of wei, is een culinaire ervaring die u niet mag missen.

Klik hier voor meer info over de Bourgondische Wandeling.

Klik hier voor info over de blokjes om.

Tijdens jouw Bourgondisch weekend is lekker eten natuurlijk één van de belangrijkste “ingrediënten”. We hebben voor elk budget een passend invulling. Wil je lekker zelf aan de slag? Dan verzorgen wij de grill en het vlees en bereid jezelf de heerlijkste gerechten. Maar uiteraard kunnen wij ook elke dag een compleet verzorgd diner aanbieden. Van een grillworkshop tot en met een compleet aangekleed diner midden in het weiland of bij de koeien op stal. Bij ons is het daadwerkelijk zo;

“u vraagt, wij draaien….”

Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende wensen. In Twente kunnen wij op het gebied van accommodaties op elke wens inspelen. Binnen ons netwerk beschikken wij over fantastische groepsaccommodaties. Compleet ingericht met buitenkeuken, sauna, jacuzzi/hottub, TV-screens, eigen bar, enz. Maar ook een wat eenvoudiger Bed & Breakfast, (sterren) hotels of vakantiehuisjes behoren tot de mogelijkheden.

Dat je kiest voor één van onze Bourgondische Wandelingen is erg voor de hand liggend, maar wij bieden veel meer dan een wandeltocht. We hebben een compleet arsenaal aan eigen activiteiten, maar een ook een groot netwerk van partners waaruit we de meest uitdagende, verrassende, unieke activiteiten  aan kunnen bieden. Van een Escape Game tot scootertocht, van kanoën tot fakkeltocht, van grillworkshops tot highlandgames tot helikoptervluchten…